Vacatures

terug naar overzicht

Gevraagd:

Functie:Klinisch psycholoog - Beschut Wonen Kempen
Omschrijving:
 • Het project is gericht op het voorkomen van dreigende uithuiszetting van mensen met psychische problemen die sociaal huren. Het opzet beoogt een intersectorale samenwerking voor deze zorgwekkende zorgmijders met psychische problemen. Het betreft een outreachende aanpak in het kader van bemoeizorg.  Het team werkt nauw samen met het team preventieve woonbegeleiding van CAW De Kempen en de sociaal verhuurkantoren en sociale huisvestingsmaatschappijen. 
 • De psycholoog maakt, samen met de begeleiders deel uit van het team ‘aanklampende zorg’, dit in nauwe samenwerking en afstemming met de preventieve woonbegeleiding van CAW De Kempen.  De psycholoog zal binnen dit team verschillende rollen kunnen opnemen: inbrengen van de eigen expertise binnen het team, coachen van andere begeleiders, individuele begeleidende en/of therapeutische activiteiten, het geven van psycho-educatie …  Deze psycholoog neemt ook het voortouw in het verder opzetten van het project en waakt mee over de afstemming en intersectorale samenwerking.
   
Tijdsregeling:deeltijds
Vereist:
 • Je beschikt over een diploma van licentiaat of master in de klinische psychologie en hebt ervaring in de geestelijke gezondheidszorg.
 • Je beschikt over een rijbewijs B, een eigen wagen en bent bereid deze te gebruiken. 
 • Aangezien het gaat over een nieuw op te zetten projectwerking met betrokkenen uit verschillende sectoren zijn communicatie, verbindend kunnen werken, flexibiliteit in denken en handelen, zelfstandig kunnen werken en initiatief nemen belangrijke vaardigheden voor deze psycholoog. Je bent een netwerker die goed kan samenwerken en beschikt over goed agendabeheer. Daarnaast is een goede kennis van psychiatrische ziektebeelden, comorbiditeit van psychose en verslaving, onderhandelingstechnieken en motiverende gesprekvoering
 • Kennis van bemoeizorg en ervaring met de doelgroep is een pluspunt. 

 


Aanbod:

 • Onmiddellijke indiensttreding.
 • 80% contract voor de looptijd van het project (momenteel voorzien tot 31.12.2020).
 • Salaris volgens loonvoorwaarden PC 330. 
 • Onkostenvergoeding voor dienstverplaatsingen.
Plaats:Beschut Wonen Kempen
Contactpersoon: Dianne Geerts
T: 014/59.42.55

Sollicitatieprocedure:

Bezorg uw sollicitatiebrief en CV aan diane.geerts@beschutwonenkempen.be.

Uiterste sollicitatiedatum: 14-05-2018
Bijkomende informatie:

Gesprekken zullen doorgaan 17 mei in de voormiddag.


vacature psycholoog aanklampende zorg (3).pdfpowered by Curiousgroup