Gezocht: "Exploitanten voor Zorghostel en Kadans Wonen"!

ingevoerd op 17-10-2016

Projectoproep!


Stad en OCMW Antwerpen willen een kwaliteitsvolle dienstverlening aanbieden op maat van hun burgers. Daarvoor werkt men graag samen met de meest competente en geschikte partners.


Voor de aanpak van dak- en thuislozen zoeken stad en OCMW Antwerpen partners met vernieuwende ideeën voor de exploitatie van:

  • Het Zorghostel in de Dambruggestraat (Joostens Lemmégebouw) voor meerderjarige dak- en thuislozen met verschillende problemen, waaronder een drugsverslaving.
  • Woonvoorzieningen op twee locaties voor meerderjarige dak- en thuislozen met verschillende problemen, bijvoorbeeld psychische problemen. De dak- en thuislozen beschikken over beperkte woonvaardigheden en staan open voor begeleiding.


Hoe schrijf je in?
Heb je interesse?


Voor de projectoproep Zorghostel: stel je dan kandidaat voor 14 november 2016 om 10 uur. Dat doe je door je projectvoorstel te mailen naar Projectoproepen_Sociaal_Beleid@stad.antwerpen.be.


Voor de projectoproep Kadans Wonen: stel je dan kandidaat voor 24 oktober 2016 om 10 uur. Dat doe je door je projectvoorstel te mailen naar Projectoproepen_Sociaal_Beleid@stad.antwerpen.be.

De voorwaarden om deel te nemen vind je terug in de projectoproepen?

Na de beslissing brengt men alle indieners per mail op de hoogte, ook zij die het project niet krijgen.


Vragen?
Voor meer informatie kan je steeds terecht bij Projectoproepen_Sociaal_Beleid@stad.antwerpen.be.
 

terug



powered by Curiousgroup