Warning: filesize(): stat failed for oggpa/files/File//bijlagen 2016/nieuws/kleine_K_folder_voorprint.pdf in /home/oggpa/public_html/siteobjects/bestand.class.php on line 57
Nieuw dagziekenhuis: "kleine K"! - OGGPA vzw - Overlegplatform Geestelijke Gezondheidszorg Provincie Antwerpen

Nieuw dagziekenhuis: "kleine K"!

ingevoerd op 22-02-2016

Een nieuw initiatief binnen het Universitair Psychiatrisch Centrum KU Leuven: kleine K.


Wat? “kleine K” is een dagziekenhuis voor kinderen van 0 tot 6 jaar en hun context, dat zich op campus Gasthuisberg bevindt.


Aanbod? Zorg op maat voor uiteenlopende problemen binnen de ontwikkeling van baby’s, peuters en kleuters. Concreet denkt men hierbij aan problemen rond hechting, huilbaby’s, problemen met  slapen, eten, gedrag, … Dit doet men  steeds samen met de ouders, waarbij ze actief betrokken worden in het dagziekenhuis.


Hoe? Men kiest  voor kwaliteitsvolle hulpverlening die ouders en kinderen (terug) in hun kracht plaatst. Men biedt multidisciplinaire diagnostiek en behandeling met oog voor drie pijlers: het jonge kind, de ouder en de relatie tussen hen beiden. 
 
Voor verdere info? kan je ons contacteren via kleine.K@upckuleuven.be of via het secretariaat 016/34 38 21.
 
Aanmelden? kan via mail of telefonisch via bovenstaand telefoonnummer.
 
Infomoment? Op 24/3 van 10u tot 12u voorziet men een info- en uitwisselingsmoment om hun werking uitgebreider toe te lichten.  Het infomoment gaat door in UZ Leuven – campus Gasthuisberg in zaal Bruckner, grijze pijl 1ste verdieping.
 


Documenten

terugpowered by Curiousgroup