Warning: filesize(): stat failed for oggpa/files/File//bijlagen 2015/US-folder-dagzorg.pdf in /home/oggpa/public_html/siteobjects/bestand.class.php on line 57
Vrije plaatsen in dagverzorgingscentrum ‘t Dorp in Schoten! - OGGPA vzw - Overlegplatform Geestelijke Gezondheidszorg Provincie Antwerpen

Vrije plaatsen in dagverzorgingscentrum ‘t Dorp in Schoten!

ingevoerd op 22-09-2015

Dagverzorgingscentrum ‘t Dorp vangt elke weekdag meerdere senioren op. Zij kunnen hier vanaf 8u30 tot 17u30 terecht. Tijdens het weekend en feestdagen is het centrum gesloten.

 

Doelstelling?

  • Mantelzorgers te ondersteunen.
  • Cliënten kunnen deelnemen aan diverse activiteiten met het oog op educatieve, culturele en sociale ontplooiing. Dit alles zonder de noodzakelijke rust en ontspanning uit het oog te verliezen.

Voor wie?

  • Voor zelfstandig wonende ouderen: biedt het dagverzorgingscentrum een ideale oplossing voor ouderen die zelfstandig of met familie thuis wonen maar gedurende de dag extra ondersteuning of gezelschap kunnen gebruiken. Elke dag klaarstaan voor zorgbehoevenden is niet evident.
  • Voor hun dagelijkse mantelzorgers: Als mantelzorger heeft u ongetwijfeld nood aan tijd voor uzelf. Het dagverzorgingscentrum biedt u de mogelijkheid om uw taak gedurende de dag over te laten aan hun gekwalificeerd personeel zodat u met een gerust hart tijd kan vrijmaken voor uzelf.

Praktische info? vindt u in bijgevoegd document!


Interesse in hun dienstverlening? 

  • Het centrum heeft momenteel verschillende plaatsen vrij, voor alle dagen, uitgezonderd vrijdag (dan is er maar één plaats beschikbaar).
  • U bent elke werkdag (9 tot 12u) van harte welkom voor meer informatie. Tel 03 680 07 70 - dagzorg@ocmwschoten.be.

 

 

 


Documenten

terugpowered by Curiousgroup