Nieuw boek: In gesprek met psychose - Jules Tielens

ingevoerd op 16-12-2014

Voor iedereen die van ver of dicht betrokken is op mensen met een psychose is dit boek een verademing. Want de Nederlandse psychiater Jules Tielens begint daar waar de meeste boeken ophouden: wat doe je als de persoon met psychose geen ziektebesef heeft?


Met mij is niks aan de hand, dus waarom moet ik dan naar een dokter?
Dit is volgens Jules Tielens bij heel wat mensen met psychose gewoon een onderdeel van het ziektebeeld. Meestal bewegen we dan hemel en aarde om die persoon te overtuigen dat hij wel psychisch ziek is, maar – en wie het geprobeerd heeft zal het weten – dat leidt tot niks behalve ruzies en discussies.

De Verbindende Gesprekstechniek?
Stop met overtuigen, zegt Jules Tielens en hij beschrijft een manier om wel dat contact te krijgen en te houden: de Verbindende Gesprekstechniek. In gesprek met psychose is volledig geschreven vanuit ervaringen uit de praktijk, en geeft concrete tips en heldere uitgangspunten.

Wie zijn vorig boek Bemoeizorg gelezen heeft, weet dat Jules Tielens nagels met koppen slaat.

 

Jouw exemplaar bestellen?

  • Dat kan door storting van de kostprijs op (IBAN) BE71 0011 0730 0769 (BIC) GEBABEBB met vermelding van "In gesprek met psychose". Het boek wordt u dan meteen toegestuurd. Men wenst u alvast veel leesplezier en laat hen gerust weten wat u ervan vond.
  • Afhalen in Heverlee - Groeneweg 151
     

Kostprijs?

  • € 22,00 voor leden van Similes + 1.95€ verzendingskosten
  • € 24,00 voor niet-leden + 1.95€ verzendingskosten
  • ook mogelijk af te halen in Heverlee

Meer info? tel 016 244202 - Katia Ryckebosch
 

terugpowered by Curiousgroup