Impulsdag: "In de roes van mensen met een beperking"!


Datum 26-04-2018
Startuur 09:00
Einduur 13:30
Plaats Huis van de Sport
Boomgaardstraat 22
2600 Berchem
Vcalendar Vcard

Wat? Deze studievoormiddag biedt je de gelegenheid om kennis te maken met andere diensten uit het werkveld. Je doet praktijkgerichte kennis op en laat je inspireren door bestaande good practices en nieuwe initiatieven. Zo geeft men een nieuwe impuls aan de intersectorale samenwerking.

 

Voor wie? Deze impulsdag richt zich tot iedereen die professioneel in contact komt met personen met een fysieke en/of verstandelijke beperking, NAH of autisme waarbij er sprake is van een problematisch middelengebruik of overmatig gamen. 


Programma? Na een plenaire inleiding krijg je de keuze tussen een aantal praktijkgerichte workshops (je kan 2 workshops volgen) en je kan deelnemen aan een netwerkmoment met een standenmarkt en versnaperingen.

 

Kostprijs? Het inschrijvingsgeld voor deze impulsdag bedraagt €30.

 

Accreditering? voor artsen is aangevraagd!

 

Inschrijven? Klik hier!


Meer info?

  • Alle aanwezige deelnemers ontvangen na de impulsdag een aanwezigheidsattest via de mail.
  • Maximum aantal deelnemers is 105. Elke workshop wordt twee keer aangeboden. Als een workshop in beide rondes volzet is, kan je je daar niet meer voor inschrijven. Je kan dan wel een andere workshop kiezen. Dus hoe sneller je je inschrijft, hoe groter de kans dat je aan de workshop van je eerste voorkeur kan deelnemen.powered by Curiousgroup